facebook
Koszyk Twój koszyk jest pusty

O Nas

Dwudziestoletnie doświadczenie w herbacianej branży, tudzież fascynacja herbatą jako napojem i wszystkim co wokół niej, zaowocowała tymże przedsięwzięciem.
Mam nadzieje, że  oferta "Twojej herbaciarni" w pełni Was usatysfakcjonuje.
Dołożymy wszelkich  starań aby zakupy w Naszym sklepiku,były  prawdziwą przyjemnością.
Zapraszamy  również na Naszą  stronę na Facebook, do aktywnego uczestnictwa w jej tworzeniu
ZApoznaj się z RODO
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za zaufanie naszemu doświadczeniu i nawiązanie z nami Współpracy.Z uwagi na to, że część podanych przez Państwa danych umożliwia zidentyfikowanie osób fizycznych, zgodnie z RODO (czyli Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016/679 w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE) jesteśmy zobligowani przedstawić Państwu poniższe informacje.
Prosimy o poświęcenie chwili na zapoznanie się z nimi
.Podane przez Państwa dane będą wykorzystywane wyłącznie w celu zrealizowania zamówienia, wystawienia faktury i przesłania jej oraz zakupionego towaru na podany przez Państwa adres, a więc w celu zrealizowania umowy. Tym samym na mocy RODO jesteśmy uprawnieni do przetwarzania danych osobowych nam podanych i nie jest wymagane udzielenie przez Państwa zgody na ich przetwarzanie.
Administratorem danych osobowych podanych przez Państwa w w/w celach jest:

GB 2009 s.c. Bogdan Anioł Grzegorz Toboła

 Siedziba przy ul.Długa 48/06

NIP 672395632 REGON 120887705

 Podane przez Państwa dane osobowe udostępniamy wyłącznie podmiotom zewnętrznym świadczącym dla nas usługi księgowe: Biuro Rachunkowe ADRIA s.c. Cyrnek A ;Rębacz A

Z siedzibą przy ul.Bobrzyńskiego 31

NIP 6832023552

Zapewniamy, że wszelkie podane przez Państwa dane osobowe są przez nas chronione zgodnie z wymogami RODO. Również wskazani wyżej odbiorcy podanych przez Państwa danych osobowych zapewniają pełną, zgodną z przepisami RODO ich ochronę.

Podane przez Państwa dane osobowe będą przez nas przetwarzane przez czas trwania współpracy z nami, a następnie do czasu przedawnienia wszelkich roszczeń wynikających

z zawartych umów.

W każdej chwili osoba której danymi osobowymi dysponujemy ma prawo żądania od nas dostępu do nich (w tym przesłania całości posiadanych danych w formie pliku), ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania a także może wnieść sprzeciw co do sposobu przetwarzania.

 Jeżeli uznają Państwo, że przetwarzanie przez nas danych osobowych jest niezgodne z RODO są Państwo uprawnieni do wniesienia skargi do organu nadzorczego (do dnia 25.05.2018 jest to Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych, od 25.05.2018 roku to Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych).

Proszę pamiętać, że nie mają Państwo obowiązku podać danych osobowych, ale brak podania żądanych przez nas danych uniemożliwi wykonanie przez nas umowy, w tym przede wszystkim realizację zamówienia i wystawienie faktury.

z poważanie zespół TWOJAHERBACIARNIA.PL

 

 




Produkty promocyjne

Zobacz więcej promocji
Rooibos tropikalna wyspa
Rooibos tropikalna wyspa Cena 8.00 zł /50g
Puszka smok
Puszka smok Cena 10.00 zł /szt.
Zaparzacz czajniczek
Zaparzacz czajniczek Cena 14.50 zł /szt.

Bestsellery

Zobacz więcej bestsellerów
Zaparzacz black cat Cena 20.00 zł /sztuka
Filtry papierowe małe Cena 16.00 zł /opakowanie